Incepand cu data de 1 martie 2020, #CIOCO se deschide in Uvertura Mall, la etajul 4, in zona Food Court! #CIOCO s-a deschis pentru prima data in Iulius Mall Suceava si i-a cucerit pe suceveni cu muuuuuulta ciocolata, dar haideti sa aflam mai multe despre #Cioco:

-Cine sunteti?
Suntem 2 tineri care s-au intalnit acum 6 luni pentru a pune bazele unei afaceri pe baza de ciocolata si am reusit. Povestea noastra a inceput intr-un mall, atunci cand doream sa degustam ceva dulce ca dupa o masa copioasa. Neavand prea multe solutii, ne am cumparat crepa. Standul cofetariei arata atragator, produsele de pe ecrane atragatoare, vanzatoarele atragatoare😅.
Din pacate, ceea ce am primit a fost un cutit pentru noi. Nimic nu se ridica la asteptarile noastre. Produsul pe care l-am primit, nu era la aceeasi calitate la care ni s-a arata. Simteam ca am fost pacaliti.

CIOCO este locul unde noi vrem ca oamenii sa fie multumiti de calitatea deserturilor noastre si intradevar sa spuna ca ,,acest desert si-a meritat cu adevarat banii”. Cu o experienta in spate la tot ceea ce inseamna ciocolata, pentru produsele #CIOCO am ales ciocolata premium belgiana pe care trebuie sa o incercati. Nopti la rand am lucrat pentru retetele noastre si suntem bucurosi de rezultatele obtinute pana in acest moment. Clientii revin si asta credem ca este cel mai important. Sa simti ca ii oferi calitatea produlsului pe care el si-o doreste.

-De ce ati contruit afacerea #CIOCO?

Ei bine aici sunt mai multe motive 😊

  1. Fiind lansata de 2 tineri, respectiv 23 ani si 26 ani, noi credem ca in Romania exista mult potential. Dorim sa fim un exemplu pentru cei din jur, ca se poate si in tara noastra daca se vrea cu adevarat. Incercam sa le spunem si angajatilor ca scuzele nu au ce cauta in vietile lor si ca ei sunt responsabili 100% de ceea ce au. Asa ca impreuna putem schimba ceva!
  2. Dorim deserturi de calitate in tara noastra si sincer, credem ca a venit si vremea romanilor sa deguste deserturi la un nivel superior fata de ceea ce avem pana acum in centrele comerciale. Oamenii revin cu review-uri bune, unde bucurosi ne spun ca asa produse nu au mai mancat nicaieri si ca ne vor fi cliemti fideli pe viitor 🙂
  3. Din tot profitul nostrul ca si societate, credem ca este bine sa returnam un procentaj si catre cazurile sociale. Sincer sa va spunem, stim si am trait pe pielea noastra momentele cand trebuia sa ceri bani parintilor poate pentru un ghiozdan nou la scoala, adidasi pentru fotbal si alte chestii si te infruntai cu un raspuns categoric NU fiindca era logic ca vremurile erau putin cam grele. #CIOCO are si isi propune proiecte sociale unde sa ajute societatea si in special copiii. Spunem copiii, fiindca credem ca ei sunt viitorul tarii.Daca ei nu au parte de educatia si lucrurile necesare acesteia, ne putem lua adio de la o Romanie mai buna.

Ce planuri aveti pe viitor?

Pe langa proiectele noastre sociale intentionam sa ne extindem pe toata suprafata Romaniei in sistem de franciza in urmatorii maxim 3-4 ani iar dupa vor urma si
locatiile de dupa granita. Pentru noi este o provocare dar credem ca ceea ce facem va avea un impact major asupra domeniuliu in horeca.

CIOCO CAFFEE este urmatorul nivel la care ne dorim sa ajungem si vom reusi. Pe langa o varietate mare de dulciuri ne vom specializa si pe bauturile din cafea.

Oferim ciocolata premium belgiana, ceea ce nimeni din Romania nu o mai ofera in centrele comerciale.

Incearca produsele #CIOCO si te lasam sa te lamuresti singur de calitatea deserturilor noastre. Impreuna putem face o Romanie mai buna! Cheers!