Marcel Puşcaş, actualmente preşedinte al celor de FC Universitatea Craiova, surprinde pe toată lumea cu declaraţiile sale. Într-o intervenţie la Radio SPort 1, cunoscutul om de fotbal a ieşit la rampă cu câteva afirmaţii care fac notă discordantă în contextul actualei pandemii Covid-19.

“Ieşiţi din case! Îmi asum ce spun. Mulţi gândesc la fel, dar dacă spui cu voce tare devii persona non grata şi intri în zona conspiraţiei. Comunic mult cu oameni din străinătate. Am văzut interviul cu Ovidiu Stânga. În Olanda, oamenii sunt relaxaţi. L-am auzit pe Nicuşor Stanciu şi am aflat că în Praga oamenii sunt pe străzi. În Germania se circulă fără declaraţiile acelea de doi lei, concepute prost. În Suedia lumea e pe străzi şi la terase. În SUA, am vorbit cu Liţă Dumitru, oamenii circulă, sunt afară, chiar dacă nu este permis să formezi grupuri mai mari de trei persoane”, a spus Marcel Puşcaş pentru Radio Sport 1.

Şi nu s-a oprit aici. Fostul fotbalist a continuat la fel de surprinzător. „Este panică mondială pentru un virus, despre care unii specialişti chiar spun că e bine să-l ai, pentru a deveni imun. Odată căpătat, eşti mai puternic ca imunitate. Decedaţii sunt deja bolnavi. Moartea lor era la câteva zile distanţă. Se doreşte această panică. Jumătate de million de oameni mor în fiecare an de gripă sezonieră.Să terminăm cu prosteala asta. La noi, spiritul de turmă funcţionează ca nicăieri în lume. Mesajul meu pentru sportivi este simplu. Ieşiţi din casă. Antrenaţi-vă. Am văzut o atletă româncă în Portugalia cum se pregătea pe plajă fără restricţii. Faceţi la fel. Ieşiţi şi pregătiţi-vă afară, în aer liber. Unde puteţi. Pe străzi, în jurul blocului, dar nu mai staţi să vă pregătiţi în casă, pe trei metri pătraţi. Tâmpim toţi aşa. Chiar le recomand să asculte sfatul meu. Unde puteţi, ieşiţi şi faceţi mişcare”, a mai spus Puşcaş.

CITEȘTE MAI MULT AICI!

Vrei ceva YAMMY? Sună-ne chiar acum și venim direct la tine acasă!🚗🚗Livrarea este gratuită!😍😍📞📞Comenzi la tel: 0733 565 635📱📱

Publicată de YAMMY To GO pe Duminică, 12 aprilie 2020

1 COMENTARIU

  1. Ieși afară mă, du-te și pupă-te cu cei din reanimări, dacă tot nu crezi în „prosteala”asta ! Sau du-te la Liță, în State, că acolo circulă lumea, chiar dacă au cel mai mare număr de infectați și de morți din lume ! Tâmpitule !

Comments are closed.