Fenomenul ”Hai la Botosani” intrec asteptarile organizatorilor! Iustina Irimia-Cenusa, Simona Mazare si Lorena Andrisan-Dupu, adica ”Fetele din Botosani”, care au ajuns atat de iubite atat in Romania, cat si in Republica Moldova.

”Hai la Botosani”, editia a III-a, a fost anuntat pentru data de 25 februarie, iar printre artistii anuntati se numara Orchestra Lautarii, condusa de maestru Nicolae Botgros, Vladuta Lupau, Paul Ananie, Alexandru Bradatan, Andreea Haisan, Viorica Lupu, Gabriel Dumitru, Beatrica Bandoiu, Raluca Radu, bineinteles Fetele din Botosani si inca trei invitati speciali. Biletele s-au pus in vanzare vineri dupa-amiaza, iar pana sambata 95 % din bilete erau vandute. Luni a fost facut anuntul ca spectacolul va avea loc cu casa inchis.

Luni a fost o zi de foc pentru Iustina, Simona si Lorena au facut tot posibilul ca cei care au ramas fara bilete sa poata urmari un alt spectacol. Vestea buna a venit marti, cand Fetele din Botosani au anuntat ca au discutat cu toti artistii si al doilea spectacol va fi de fapt primul, pe 24 februarie. Marti dupa-amiaza erau vandute 50 % din bilete si mai mult ca sigur miercuri se vor vinde toate biletele.

Botosanenii sunt dornici de spectacole de muzica populara si nu stiu daca in ultimii 20 de ani vre-un artist a organizat acelasi spectacol de doua ori la Botosani. Felicitari fetelor pentru tot ce faceti pentru judetul Botosani si pentru botosaneni!

Ionut Tăbultoc