Ocupanta locului 8 din sezonul trecut, FC Botoșani, și-a prezentat miercuri dimineață noile achiziții pentru sezonul care va începe în acest week-end.

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana fostului fotbalist Marius Croitoru, botoșănenii anunță că se vor bate la play-off și în acest sezon, după ce în ultimele două sezone a ratat la musteața îndeplinirea obiectivului.

Noile achiziții ale FC Botoșani sunt austriecii Hidajet Hankic și Mario Ebenhofer, argentinianul Leonel Pierce, macedoneanul Ștefan Askovski, neamțul Reggy Ofosu și românii Denis Haruț, Alexandru Țigănașu și George Câmpanu. În plus, s-au alăturat lotului Ianos Brânză, revenit de la Petrolul Ploiești, Eduard Florescu, revenit de la FC Argeș, și Bogdan Melinte, fotbalist promovat de la echipa a două a clubului.

„Este o onoare pentru mine să antrenez FC Botoșani. Toată lumea știe că discuțiile din momentul când am plecat de aici au fost ca eu să mă reîntorc. Știu ce pot să fac împreună cu băieții, acum rămâne să demonstrăm. Nu ne va fi ușor”, a declarat noul antrenor, Marius Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here