Botoșani anunță că-l dă gratis pe Andrei Miron la FCSB, club care e de acord să-l mai lase în Moldova și în februarie, lună în care trupa lui Croitoru luptă pentru accesul în play-off, unde dacă va ajunge ar trebui să fie, teoretic, un adversar al clubului patronat de Gigi Becali!

Miron, fotbalist de bază la Botoșani, care a absentat în acest sezon doar atunci când a fost accidentat sau suspendat, e oferit de patronul moldovenilor la FCSB gratis! Valeriu Iftime solicită doar procente la o eventuală revânzare. Gigi Becali, la rândul său, a acceptat să-l lase pe Miron la Botoșani și pentru ultimele 4 etape din sezonul regulat, un ajutor prin care speră ca echipa moldavă, cu Miron în primul „11”, să prindă play-off-ul. Unde, cel puțin în teorie, Botoșani ar trebui să concureze inclusiv cu FCSB!

MAI POATE JUCA LA BOTOȘANI 3 DIN ULTIMELE 4 ETAPE

Chiar și în această combinație, agreată de cele două cluburi, Miron nu va putea să joace chiar toate cele 4 meciuri pe care Botoșani le mai are de disputat în finalul sezonului regulat. Motivul? Perioada de transferuri anunțată de LPF pentru această iarnă se va închide pe 17 februarie! Până la acea dată, Liga 1 propune 3 etape, în care Botoșani va întâlni: Chindia, Hermannstadt și Sepsi. Miron trebuie înregistrat la FCSB în interiorul acestei perioade, astfel că la etapa a 26-a nu va mai fi disponibil pentru Botoșani, la derby-ul Moldovei, cu Poli Iași.

sursa: gsp.ro