Marko Dugandzic (25 de ani), jucătorul adus liber de contract de FC Botoșani în această iarnă, este noua senzație a acestui început de an. Atacantul croat al moldovenilor are deja niște cifre excelente: 6 goluri și o pasă de gol în doar 5 meciuri jucate. 

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost prezent azi în studioul GSP Live, unde a vorbit despre noul star al moldovenilor și a dezvăluit că are o ofertă impresionantă pentru acesta. 

„E doar meritul lui Marius Croitoru (n.r. – antrenorul lui FC Botoșani). Avem un impresar foarte interesant, un croat care a adus mai mulți jucători din Croația la noi. Un om foarte credibil. Acest impresar este un om deosebit, s-a creat multă încredere în el la noi. 

Ni l-a prezentat pe Marko Dugandzic încă de anul trecut, dar nu a vrut el să vină la noi. Avea oferte mai bune, a încercat mai mult. Apoi, a văzut starea de la noi, i-au spus străinii de la noi să vină la Botoșani. Am primit o ofertă pe el de un milion și jumătate de euro, înaintea meciului de la Giurgiu, din Kazahstan. Am spus direct că nu îl dau, nici nu am ascultat oferta. Sper să îl refacem pentru că are o problemă la piciorul stâng și cu siguranță dacă joacă la Craiova, o să dea gol”. 

Iftime: „I-am spus lui Dugandzic să nu se grăbească”

Iftime a spus și care a fost reacția atacantului în momentul în care a sosit oferta pentru el. 

„După ofertă, m-a sunat și a vorbit și cu Marius Croitoru. E inteligent foc, i-am spus să nu se grăbească. Să nu ciulim urechile la primul semnal și să plecăm în direcția respectivă. A înțeles, e un tip care ține la el și la noi ca și club. Știe că în acest vestiar poate să facă performanță. Se simte foarte bine când vede că se scrie peste tot despre el, lumea de afară îl vede și este exact ce a căutat. Să își mărească cota pentru a face un transfer bun”. 

sursa – https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-live-valeriu-iftime-a-dezvaluit-oferta-primita-de-marko-dugandzic-noul-star-al-lui-fc-botosani-592458.html