Ajunsa in finala Cupei Romania, Sepsi tremura pentru salvarea de la retrogradare. Patronul clubului, Laszlo Dioszegi, spera ca echipa sa ramana in Liga 1, dar pandemia de coronavirus l-a dat peste cap.

„Suntem obositi, s-a vazut si la meciul cu Voluntari. Sa fiu sincer, imi e teama de retrogradare.

Noi speram sa ramanem in prima liga, dar daca vom cadea in Liga 2, nu va fi un capat de tara. Vom continua sa innvestim in echipa si in Liga a doua.

Din ce am auzit, campionatul nu se va intrerupe, meciurile se vor juca pe teren pana la final, dar nu vor retrograda nimeni. Asa am auzit . Mie mi-ar placea minim 16-18 echipe in Liga 1.

Are dreptate domnul Hagi, cand au fost 18 echipe in Liga 1, atunci s-au facut cele mai mari perfomante europene. Cand s-a scazut numarul echipelor, am scazut si noi in Europa. Nu este numai acesta un motiv, dar este ceva de luat in seama.

Va dati seama ca ar scadea si drepturile de televizare si le vom simti si noi, dar mai bine sa avem o felie dintr-un tort, decat deloc”, a spus patronul lui Sepsi.

Dioszegi asteapta finalul sezonului pentru a discuta cu antrenorul echipei din Sfantu Gheorghe, Leo Grozavu.

„Noi avem contract pana pe 15 august cu el. Inca nu am decis ce vom face, daca vom continua sau vom avea alt antrenor. Vedem atunci”, a declarat omul cu banii de la Sepsi.

sursa:ziare.com