Astăzi, 7 mai 2020, se împlinesc 34 de ani de la noaptea magică de la Sevilla, când Steaua uimea Europa și cucerea Cupa Campionilor în fața Barcelonei, la loviturile de departajare. Este o aniversare ciudată, ca de altfel timpurile pe care le trăim. Eroii care au scris istorie pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán își deapănă anul aceasta amintirile din izolare.
Căpitanul de la Sevilla, Ștefan Iovan, 59 de ani, zice că nu va lăsa pandemia să-i strice ziua. ”Mă întâlnesc la stadion cu Adrian Bumbescu și cu Marius Lăcătuș. Cu Pițurcă vorbesc la telefon. 7 mai reprezintă pentru noi, cei care am ridicat deasupra capului Cupa Campionilor Europeni, cea mai frumoasă zi cu care am rămas din cariera de fotbaliști. O zi frumoasă avem pe lumea asta!”, a spus fostul fundaș pentru Libertatea.

Ștefan Iovan, care a purtat banderola de căpitan în finala de acum 34 de ani în absența căpitanului de drept al Stelei de atunci, Tudorel Stoica, este în prezent coordonatorul centrului de copii al CSA Steaua.
Bumbescu: “Ziua de 7 mai ne mai unește. Păcat că nu ne întâlnim mai des” Adrian Bumbescu, 60 de ani, un alt fundaș de fier al Stelei 86, privește în urmă cu mândrie. ”Au trecut ani și important este că lăsăm ceva în urma noastră”, a precizat ”Bumbi”.

sursa:libertatea.ro