Novak Djokovic a fost depistat pozitiv la COVID-19 după ce a efectuat teste în acest sens în urma cazurilor apărute după turneul organizat de el, Adria Tour. 

Trei jucători de top, Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki au fost infectați, iar liderul mondial ATP s-a simțit dator să dea explicații. 

“Cum ne-am întors la Belgrad am mers să facem testele. Rezultatul meu este pozitiv, la fel și al soției mele, Jelena, iar ale copiilor sunt negative. 

Tot ce am făcut în ultima perioadă am făcut cu inima curată și cu intenții sincere. Scopul nostru a fost să trimitem un mesaj de solidaritate și compasiune în această zonă, ” au fost primele cuvinte ale sârbului într-o scrisoare publică. 

Novak Djokovic: „Credeam că virusul este pe cale de dispariție”

“Am crezut că sunt suficiente condiții de siguranță, mai ales că pandemia era în regres. Din păcate, acest virus este încă printre noi și reprezintă o realitate pe care încă trebuie să o înfruntăm. 

Sper că situația se va îmbunătăți, iar viața să revină la normal. Îmi pare rău pentru fiecare caz apărut, sper că starea de sănătate a celor infectați nu se va complica și toată lumea va fi bine,” a adăugat Djokovic, care a precizat că va ramâne în carantină timp de două săptămâni și va repeta testele după 5 zile. 

sursa:digi24.ro