Liga 1 este întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus. Cluburile s-au reprofilat și au organizat un amical de FIFA 20.

Craiova și FC Botoșani ar fi trebuit să joace astăzi, de la 20:30, în runda cu numărul 3 din play-off. Criza provocată de coroanvirus a împiedicat desfășurarea partidei, dar cele două cluburi au improvizat. S-au înfruntat într-un meci de Liga 1, câștigat de Craiova, scor 5-3, dupa un meci spectaculos. Craiova a condus cu 2-0, insa FC Botosani a revenit in joc si a intors scorul la 2-3. Pe final craiovenii au mai marcat 3 goluri si s-au impus cu 5-3.

Oltenii au fost conduși de fotbalistul Mihai Roman II și Dan Buzărnescu, campion la Fifa, în timp ce la manșa moldovenilor a stat fiul lui Marius Croitoru, David. Partida a fost transmisa in direct pe Digisport 1.

In partida retur la conducerea echipei FC Botosani a trecut Daniel Constantinescu, reprezentantul FIFA al celor de la Botosani, iar scorul final a fost 1-1.

”Partida a fost una foarte frumoasa. David s-a descurcat foarte bine, pentru ca Mihai Roman joaca Fifa foarte bine. Il stiu de cand era la noi in echipa, iar Buzanescu e campion la FIFA. Nu am facut eu echipa, ci David cu Daniel”, a spus Marius Croitoru in direct la Digisport.