Petrolul Ploiești și-a pierdut principalul sponsor din cauza ultrașilor. FC Botoșani este destinația favorită a celor de la Veolia, care au început deja să caute o nouă echipă la care să investească.

Sursele Gazetei Sporturilor informează că Veolia și-ar putea muta sponsorizarea la Botoșani, acolo unde va împărți cheltuielile cu Valeriu Iftime, principalul finanțator al clubului moldovean.

Contactat telefonic de către GSP.ro, Valeriu Iftime a recunoscut că a luat legătura cu reprezentanții firmei și le-a transmis că îi așteaptă cu brațele deschise la Botoșani. Acesta așteaptă acum o decizie din partea fostului sponsor de la Petrolul.

„Eu aș vrea să se alăture la Botoșani. Aș lua Veolia mâine dacă ar veni la noi. Cu ei lângă noi cred că m-aș putea gândi și eu la mai mult de la Botoșani, dar ar trebui să fac toate slujbele în toate bisericile din Moldova să vină la noi. Am auzit că a plecat de la Petrolul și am dat un telefon și am spus că suntem disponibili în orice secundă în orice condiții. Aduce bani, nu apă și vrea performanță”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru GSP.ro.

„SUNT TRAUMATIZAȚI DUPĂ EXPERIENȚA PETROLUL”

„Eu am spus că dacă nu știi să ții un sponsor de peste 500.000 de euro la un club, este o mare greșeală de management. Dar eu nu cred că Petrolul i-a lăsat să plece.  Să vină cineva să îți dea în curte peste 500.000 de euro și tu să nu știi să îi iei… Este ca la fondurile europene. Se dau miliarde de euro și noi nu știm ce să facem cu ei, suntem năuci.

Într-adevăr, am sunat la ei și mi-au confirmat că vor pleca de la Petrolul și le-am spus că m-aș ruga la toate icoanele făcătoare de minuni să vină la Botoșani. Deocamdată, trebuie să se mai gândească, pentru că sunt traumatizați după experiența Petrolul. Eu sper să nu plece din fotbalul din România, pentru că este unul dintre cei mai mari sponsori. Când îndepărtăm un asemenea noroc, duce la prostie”, a mai spus Valeriu Iftime.