Valeriu Iftime e dispus să-l lase pe Aristidis Soiledis să plece la București și să-i salveze pe cei de la FCSB de probemele cu care se confruntă pe postul de fundaș stânga.

După plecarea lui Junior Morais, Bogdan Andone a fost nevoit să improvizeze pe acest post cu Mihai Bălașa, Mihai Roman I, dar și Lucian Filip. 

Și cum transferul olandezului Bradley de Nooijer de la Viitorul a căzut pentru moment, oficialii FCSB s-au reorientat către grecul Aristidis Soiledis de la FC Botoșani.

OFERTAT ÎNAINTEA MECIULUI DIRECT!

Soiledis, 28 de ani, a avut o discuție cu patronul echipei, Valeriu Iftime, care e dispus să-l cedeze bucureștenilor pe o sumă modică, undeva până în 100.000 de euro.

Runda de negocieri a avut loc chiar înaintea meciului direct dintre cele două echipe, programat la Giurgiu, luni de la ora 20:00.

„Soiledis a mai avut o ofertă în vară din Polonia, dar a zis că nu vrea să plece. Acum, dacă cei de la FCSB îl vor vrea pe băiat, atunci eu îi dau drumul să plece. Nu pot să-mi bat joc de cineva doar de dragul de a-l ține la echipă și să-i fac rău. Dacă se vor concretiza discuțiile, atunci el să se ducă la FCSB.

Pentru noi nu e mare pierdere pentru că avem acoperire pe postul ăla, dar el e un fotbalist foarte bun. E normal că vrea să ajungă la o echipă mai mare care să-i bage mai mulți bani în buzunar”, spune Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

SALARIU DUBLU LA FCSB

Crescut de Olympiacos Pireu pentru care a şi jucat câteva meciuri, Aristidis Soiledis s-a impus ca titular la FC Botoșani, unde primește lunar 6.000 de euro.

Din primele informații, fundașul stânga ar urma să încaseze de la FCSB un salariu dublu, dar și un contract pentru următoarele 3 sezoane! În plus, grecul poate evolua și în cupele europene pentru bucureșteni.

Acesta a jucat între 2004 şi 2011 la Olympiacos, dar a fost împrumutat şi la OFI Creta şi la Levadiakos. În 2014, a semnat cu AEK Atena, iar după doi ani a ajuns în Cipru, la Omonia Nicosia. Soiledis a cucerit două titluri de campion al Greciei cu Olympiacos și a ajuns în România anul trecut.

„Soiledis e un băiat foarte bun, dar trebuie ținut din scurt. Ca pe orice fotbalist, Bucureștiul s-ar putea să-l agite, chiar dacă el știe cum e viața în orașele mari, mai ales că a stat atâția ani la Atena”
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

„Eu sper să vină mai repede un fundaș stânga! Și mâine să vină pentru că avem nevoie şi pe partea stângă şi pe partea dreaptă de jucători care să-şi ştie foarte bine poziţia din teren”
Bogdan Andone, antrenor FCSB

„Neapărat trebuie să luăm un fundaş stânga. Neapărat! Credeam în Filip, dar am văzut azi ce fundaş stânga poate să fie. Nu e postul lui, o să-l trecem la fundaşi centrali. Să vedem ce facem”
Gigi Becali, patron FCSB după meciul cu Alașkert

sursa: gsp.ro