Rezultatul de 2-2 (4-2 după loviturile de departajare) în meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, din „șaisprezecimile” Cupei României, va fi modificat de comisiile FRF, iar ardelenii se vor impune la „masa verde”. 

Sursele GSP.RO susțin că FRF s-a autosesizat în cazul incriminat de oficialii lui CFR Cluj la finalul partidei cu FC Botoșani. 

Federația a început cercetarea în acest caz și sunt șanse minime ca rezultatul de pe teren să rămână valabil. Mai mult ca sigur, FC Botoșani va pierde meciul la „masa verde” pentru că nu a respectat regulile competiției! FC Botoșani a avut doar 5 jucători formați la nivel național în loc de 6, așa cum prevede Regulament de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF). (Detalii AICI)

FRF are obligația după fiecare etapă să verifice echipele de la toate nivelurile de care e responsabilă pentru a vedea dacă acestea au respectat regulile competiției. La fel se întâmplă și la „șaisprezecimile” Cupei.

„În acest moment există o sesizare făcută de CFR Cluj în urma meciului de aseară, sesizare care va fi pe masa Comisiei de Disciplină la următoarea ședință”, a fost poziția FRF în acest caz.

„Nu știu dacă vor contesta ceva, treaba mea e să antrenez echipa. Dacă regulamentar au dreptul să facă asta, e treaba lor, dar nu știu nimic legat de asta. Eu și staff-ul meu ne-am făcut datoria, mai departe nu e treaba mea”
– Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani