Valeriu Iftime (59 de ani), finanțatorul lui FC Botoșani, a vorbit în această dimineață, la GSP Live, despre efectele coronavirusului și repercusiunile întreruperii Ligii 1 asupra echipei sale.

Omul de afaceri e îngrijorat că jucătorii străini de la Botoșani ar putea lua decizia să părăsească definitiv România în perioada următoare. 

„N-am niște elemente clare pentru a măsura impactul asupra clubului. Vor fi urmări cu adâncă rezonanță în ceea ce privește imaginea clubului, bugetul. Vorbeam cu jucătorii, mulți vor să plece acasă. 

S-ar putea să nu mai dorească să revină în România, unde avem probleme cu coronavirusul. Lotul meu se poate dezmembra din cauza unui eveniment de acest gen. Ce fac cu jucătorii? Îi trimit acasă, îi țin aici? 

După ce s-a întrerupt campionatul, a fost o stare de zăpăceală generală. Jucătorii rămân aici până luni. Cu românii pot discuta foarte ușor, dar e foarte curios ce se va întâmpla cu străinii mei. Am argentinieni, am croați”, a mărturisit Valeriu Iftime, la GSP Live – https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-exclusiv-probleme-serioase-la-fc-botosani-valeriu-iftime-e-ingrijorat-lotul-se-poate-dezmembra-e-posibil-ca-jucatorii-sa-nu-mai-revina-in-romania-e-o-zapaceala-generala-592716.html