Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat dur la adresa lui Valeriu Iftime, după ce finanțatorul celor de la FC Botoșani a acordat un interviu extrem de tăios Gazetei Sporturilor pe marginea subiectului ce-l vizează pe Olimpiu Moruțan. 

„Nu e prima dată când patronul celor de la Botoșani își permite să critice și să jignească persoane din staff-ul nostru. Ar trebui să-și mai reprime gândurile acestea nervoase. 

Simt că fac parte din haita de șacali pe care a menționat-o. Îi dau eu sugestii despre ce să vorbească despre mine. Îi recomand să vorbească despre timpul pe care l-am petrecut în pușcărie. 

Cu riscul de a atrage o nouă serie de jigniri din partea lui Iftime, vreau să spun ceva. Îi reamintesc că Bogdan Vintilă a condus echipa la Botoșani, unde FCSB a câștigat contra unui arbitraj potrivnic (n.r – 2-0, pe 9 noiembrie). 

Nu cred că dumnealui ar trebui să facă atât de multe trimiteri la adresa lui Vintilă”, a declarat MM Stocia în această dimineață, la TV Digi Sport. 

„E mare, mare păcat ce face Gigi. Pentru mine e de neînțeles cum poate să-l facă prost pe Moruțan după un singur meci. Cum mai vrei apoi milioane de euro pe un jucător pe care îl calci în picioare? Eu vă spun ceva, Moruțan nu are nicio șansă să crească la FCSB! 

Niciodată nu va progresa la acest club, în acest climat viciat! E exclus! Acolo e o adunătură de șacali, care te sfâșie efectiv. Când dai de greu, acolo nu că nu te ajută și nu te sprijină nimeni, dar toți îți dau în cap. Dacă nu faci față singur, atunci eșuezi

Văd că Gigi dă meci de meci doar în jucători, dar de antrenor nu zice nimic. Antrenorul ăsta n-are nici o vină? Eu vă spun ce am văzut la meciul cu CFR, o brambureală totală. De fapt, abrambureală e antrenorul de pe banca FCSB-ului, care l-a folosit pe Oaidă în banda stângă. Doamne Dumnezeule, ăsta e antrenor la FCSB?” 
– Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani