FC Botosani este pentru prima oara in Play-Off-ul Ligii 1, dupa doi ani in care a ratat calificarea in ultimele etape, iar sambata primeste vizita celei mai iubite echipe din Romania, FCSB, incepand cu ora 20:30.

Antrenorul botosanenilor, Marius Croitoru, face apel la cei care vin doa ca sa vada FCSB ca ar fi frumos daca ar incuraja echipa locala.

„Mă aștept la un stadion plin. Tot timpul au venit suporteri să vadă pe Steaua, nu pe Botoșani, din păcate. Ei ar trebui să fie mândri de acești băieți, că reprezintă un oraș, îi reprezintă cu bine, nu să vină la stadion să facă jocuri de culise că la 1-0 pentru Iași le dăm meciul, la 2-1 eram buni…Sunt lucruri care deranjează. Ar trebui să vină la stadion, nu sunt la teatru, trebuie să înțeleagă că trebuie să încurajeze această echipă din primul până în ultimul minut. Să nu fie suporteri nici măcar de rezultat, pentru că rezultate au fost! Să ințeleagă că acești băieți au realizat ceea ce foarte mulți înaintea lor nu au realizat. Să fie mult mai maleabili, să încurajeze mult mai mult, nu să-i înjure și să facă calcule care la sfârșit le dă cu virigulă.”, a declarat Marius Croitoru.