FC Botoșani și CS Universitatea Craiova au remizat în etapa #6 din Liga 1, scor 1-1, în fața a 6.000 de oameni. Craiovenii au fost susținuți din sectorul rezervat galeriei oaspete de numai 13 suporteri. 

Botosanenii au deschis scorul încă din secunda 28, prin Golofca. Extrema moldovenilor a pătruns pe culoar și l-a executat elegant pe Pigliacelli, reușind totodată cel mai rapid gol al sezonului. 

Gazdele au mai avut câteva ratări în serie, minute bune oltenii părând groggy. A venit însă minutul 29 și Craiova și-a revenit ca din pumni. Martic a centrat de pe dreapta, mingea a survolat grupul de jucători din centrul careului și a aterizat pe bocancul lui Bancu, ușor lateral stânga.Internaționalul a prins un voleu din prima, fără speranță pentru Pap!

La pauză, și-a făcut debutul și Mihai Bălașa, fostul jucător al FCSB-ului. Cele două grupări au oferit un meci mai tacticizat la reluare, iar fazele la cele două porți s-au rărit. 

Spre final, moldovenii au forțat în atac, dar au irosit o serie de ocazii. Bancu și Pigliaceli l-au salvat pe Corneliu Papură de la un eșec pe terenul celor de la FC Botoșani. 

Cele două formații se mențin cu același număr de puncte, 10, după 6 runde. FC Botoșani ocupă poziția a patra în Liga 1, iar Craiova este pe locul 5.