FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, 1-1, în prima partidă a zilei din Liga 1. Golul lui Marius Constantin din prima repriză a fost anulat de superexecuția lui Florescu din minutul 83, într-un duel disputat pe o ploaie deranjantă. 

În continuare fără Edward Iordănescu pe bancă, medieșenii au avut un start de meci consistent, încununat cu golul din minutul 19 al lui Marius Constantin, care a înscris cu o lovitură imparabilă de cap. 

Prima repriză a avut parte și de o fază controversată. Același Marius Constantin i-a aplicat un cot în figură lui Papa, dar arbitrul Robert Dumitru n-a reacționat.

EGALAREA A VENIT DINTR-O SUPEREXECUȚIE

Fotbalul încântător etalat etapa trecută cu FCSB și-a făcut simțită prezența în repriza secundă, când moldovenii au alergat cu disperare după egalare. Trupa lui Marius Croitoru a dominat autoritar ostilitățile și doar ghinionul, la bara lui Ofosu, a făcut ca Mediașul să rămână în avantaj.

Până la urmă, gazdele au egalat în minutul 83. Eduard Florescu, 22 de ani a finalizat impecabil, cu stângul, de la marginea careului, aducând un egal mai mult decât meritat.

Finalul le-a aparținut tot moldovenilor, Golofca, revenit după o fractură de piramidă nazală, putea aduce izbăvirea la Botoșani, dar a fost blocat în poziție de unu la unu de goalkeeper-ul Răzvan Pleșca.

S-a terminat 1-1, iar ambele echipe rămân neînvinse după primele 4 etape. Botoșaniul e pe locul 3, cu 8 puncte, în timp ce Gaz Metan e pe 6, cu 6 puncte.

BOTOSANI-MEDIAS-IT2_2396

Image 1 of 21