Chindia Targoviste a produs surpriza etapei in Liga 1, reusind sa invinga la Botosani cu 3-0.

Trecand peste jocul cu Dinamo Bucuresti, incheiat la egalitate 1-1, dupa un arbitraj penibil al centralului George Radulescu, FC Botosani a inceput bine partida cu Chindia si a avut doua ocazii clare prin Tiganasu si Harut, insa mingea a refuzat sa intre in poarta. A intrat pana la urma, insa in poarta botosanenilor. Burlacu a obtinut o lovitura libera lateral-stanga, iar in urma acestei lovituri Dumiter a deschis scorul cu un sut din 6 m, dupa ce initial Pap respinsese balonul deviat cu capul de Burlacu.

Pana la pauza avea sa fie 0-2, pentru ca Kolesovs a facut hent in careu in minutul 45, iar Liviu Mihai a marcat fara emotii. In repriza secunda botosanenii au fortat egalarea, au atacat pe toate fronturile, insa fara Miron (accidentat), Papa si Rodriguez (suspendati) a fost imposibil de a-si crea ocazii. Cei care au marcat au fost tot oaspetii, prin Vodut, in minutul 77, dupa un contraatac scoala.

Meciul s-a incheiat cu doua cartonase rosii. Alexandru Benga de la oaspeti si Hervin Ongenda de la gazde au fost fotbalistii eliminati. Primul l-a calcat pe Florescu pe spate si a primit rosu direct, in timp ce Ongenda a vazut al doilea galben.

Scor final 0-3, iar FC Botosani bifeaza al 7-lea meci fara victorie in Liga 1.

ECHIPELE DE START

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Kolesvos, Țigănașu – Pierce – M. Roman, Askovski, Ongenda, Ofosu – Moussa 
Rezerve: Hankic, Florescu, Holzmann, Patache, Keyta, Cascini, Andronic 
Antrenor: Marius Croitoru 

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Pițian, Neciu – Yameogo, Rață, L.Mihai, Burlacu – D. Florea, Dumiter 
Rezerve: I.Popescu, Dudea, Leca, Dumitrașcu, Novac, Voduț, Ivancic 
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: Municipal (Botoșani)

GALERIE FOTO