Marius Croitoru a dovedit miercuri seara ca este un antrenor cu mare viitor in Romania. Tanarul tehnician a reusit sa elimine din Cupa Romaniei pe campioana Romaniei, CFR CLuj, chiar daca in echipa de start a botosanenilor s-au aflat cativa jucatori care nici macar nu au prins lotul de 18 in acest sezon.

Hankic, Bryan, Moescu, Chindriş, Marcel, Rodriguez, Papa, Ebenhofer, Ashkovski, Minas si Ofosu sunt jucatorii trimisi in teren de Croitoru, asta in timp ce campioana Romaniei a inceput meciul cu Fernandez – Butean, Paşcanu, Burcă, Susic – Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic – Golofca, Rondon, Petrila.

3 fosti botosaneni in rolul principal

În inferioritate numerică, dupa eliminarea lui Mihai Bordeianu, fost jucator la FC Botosani, sub presiunea gazdelor, ardelenii au cedat, iar Ashkovski (37) a marcat pentru 1-0. Tot în inferioritate numerică, campionii au fost treziți de golurile ex-botoșănenilor Golofca (55) și Burcă (60). Dacă Golofca și-a cerut scuze public pentru reușita lui, Burcă s-a bucurat zgomotos după lovitura de cap.

CFR Cluj a dominat partea secunda, chiar daca aveau un om in minus, insa Croitoru a mutat cu inspirație și cu șansă: Câmpanu a dat pe lângă minge, ce luft!, dar Cestor l-a tamponat in careu, mai rar vezi așa ceva!, iar Rodriguez a fost exact de la punctul cu var. 2-2.

S-a ajuns la lovituri de departajare, iar FC Botosani s-a impus cu 4-2.

FC Botoșani – CFR Cluj 2-2 (4-2)

  • Au marcat: Ashkovski ’37, Rodriguez ’82 pen. / Golofca ’55, A. Burcă ’60
  • Au înscris din penalty: Rodriguez, Holzmann, Bautista, Pierce / A. Mureșan, Djokovic
  • Au ratat penalty: Câmpanu / L. Aurelio, Mailat