FC Botosani si Academica Clinceni au deschis etapa a opta din Liga 1 cu o remiza spectaculoasa, in care s-au marcat patru goluri.

Scorul final a fost 2-2, asta dupa ce FC Botosani a condus cu 2-0.

Tiganasu a deschis scorul inca din minutul 4, acesta urmarind bine un balon si punctand cu un sut dintr-un unghi aproape imposibil.

20 de minute mai tarziu el a fost imitat de Ofosu, care a receptionat o pasa in adancime, l-a driblat pe portar si a marcat superb, cu un alt sut din unghi. La 2-0, FC Botosani a cerut penalty in urma unui corner, atunci cand Miron a fost tras de tricou in careu, insa arbitrul a lasat jocul sa continue.

Cu 10 minute inainte de pauza Buziuc a redus din diferenta, el reusind sa inscrie din a doua incercare, din pozitie ideala, dupa ce primul sut i-a fost blocat.

In fine, in prelungirile primei parti a venit randul lui Vojtus sa puncteze, el trimitand un sut de la 20 de metri care l-a surprins pe portarul Pap dupa ce a receptionat un balon trimis din aut.

Nu s-a mai marcat in repriza secunda, chiar daca FC Botosani a dominat tot meciul si a avut numeroase ocazii de a marca. Oaspetii au tras de timp cat au putut de mult si au facut un anti-fotbal in repriza secunda. Cu toate astea, Clinceniul putea pleca chiar cu cele 3 puncte in urma unui contraatac, dupa ce Vojtus a trimis mingea in bara in minutul 90 asa ca cei de la Clinceni se intorc cu un punct pretios dintr-o deplasare dificila.

GALERIE FOTO:

ECHIPELE DE START

FC Botosani: E. Pap – Harut, Miron, Kolesovs, Tiganasu – J. Rodriguez, E. Papa – Ofosu, Ongenda, Ashkovski – Andronic
Rezerve: Hankic – Cimpanu, Patache, E. Florescu, Moescu, Pierce, Moussa
Antrenor: Marius Croitoru

Clinceni: Valceanu – L. Bus, Chatziterzoglou, Patriche Nichita, Dobrescu – A. Sut, Cebotaru – P. Pirulescu, A. Popescu, Buziuc – Vojtus
Rezerve: Miguel Santos – Rauta, B. Barbu, C. Dumitru, R. Ion, Nsiah, Deretti
Antrenor: Ilie Poenaru