Cornel Șfaițer, managerul general al celor de la Sepsi, e sigur că Leo Grozavu va câștiga duelul cu Marius Croitoru.

Șfaițer și Grozavu, acum la Sf. Gheorghe, își vor înfrunta fosta formație în 2020. Managerul covăsnenilor e sigur că experiența va avea câștig de cauză.

„Croitoru este un antrenor tânăr cu multă dorinţă de afirmare, Leo este un antrenor mult mai experimentat. Va fi un meci aprig disputat. Sunt sigur că Leo îşi va dori mult victoria”, a declarat inițial Șfaițer pentru TV Telekom Sport. 

Întrebat de reporter dacă Grozavu își va rupe carnetul și va pleca în Noua Zeelandă în cazul unui eșec, Sfaițer a răspuns fără ezitare: „Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta. Dorinţă va avea şi Croitoru, Leo mai multă, pentru că va întâlni fosta echipă. Ne dorim să reuşim victorii în cele patru etape care au mai rămas din sezonul regulat. Sunt sigur că Leo va pregăti la fel de bine meciul, ca şi Croitoru, dar nu cred că va fi cazul. Îşi va rupe carnetul şi pleca în Noua Zeelandă”.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botosani la Poli Timisoara, atunci cand Leo Grozavu era antrenorul botosanenilor si totul s-a intamplat pentru ca cei doi nu se mai intelegeau.

Sepsi – FC Botoșani se joacă în penultima etapă a sezonului, pe 15 februarie, și poate fi decisiv în stabilirea formațiilor calificate în play-off.