Conducatorii fotbalului romanesc au anuntat ca este posibil ca Liga 1 sa se reia incepand cu 5 iunie. Pana atunci, fotbalistii de la FC Botosani se antreneaza acasa, prin video-conferinta cu preparatorul fizic.

Enriko Papa este printre putinii jucatori straini care nu a parasit orasul Botosani imediat ce s-a declarat starea de urgenta. Albanezul este cu familia in Romania si se antreneaza din greu pentru a nu-si iesi din forma. Papa si-a amenajat o mica sala de sport in apartament si face exercitii zilnice.

Andrei Chindris este fotbalistul despre care se discuta cel mai multe in aceste zile de vacanta fortata. FCSB il doreste pe fundasul de la FC Botosani, iar finantatorul Valeriu Iftime a mai scazut din pretentiile financtiare.

Pana atunci, Andrei Chindris se afla acasa, in apropierea Clujului si se antreneaza din greu. Pentru ca nu poate iesi din casa sa se plimbe cu bicileta, Andrei pedaleaza in dormitor.

Atacantul Marko Dugandzic se afla acasa in Croatia si vrea sa-si mentina forma excelenta de la inceputului anului.

Fotbalistul celor de la FC Botosani si-a printat pe perete mesajul ”NEVER GIVE UP”, adica ”Nu renunta niciodata”. Dugandzic a marcat 6 goluri in 5 partide disputate in tricoul botosanenilor.

Reagy Ofosu are 6 goluri marcate in aceste sezon si deja exista oferte pe numele sau, astfel ca cel mai probabil din vara va fi vandut de FC Botosani.

Mijlocasul se afla in Germania si pe langa antrenamentele zilnice pe care le face impreuna cu preparatorul fizic si ceilalti colegi, prin intermediul unei aplicatii, Reagy face exercitii fizice singur.