FCSB a anunțat azi transferul fundașului stânga grec Aristidis Soiledis, 28 de ani, de la FC Botoșani.

Soiledis a plecat joi spre București, iar azi a ajuns la un acord cu șefii celor de la FCSB.  Echipa roș-albastră a plătit în schimbul grecului suma de 75.000 de euro.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, grecul a semnat pe 2 ani. În primul an va încasa 9.000 de euro, iar în al doilea, 12.000.

Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, a confirmat mutarea: „Aris este jucătorul celor de la FCSB și cu siguranța va fi un jucător esențial pentru echipă. Îi doresc mult succes!”.

„Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România și vreau să răsplătesc încrederea primită. Vreau să arăt conducerii că a făcut alegerea potrivită și merit să fiu aici. Este un pas foarte important în cariera mea și, cu siguranță, o rampă de lansare spre echipa națională a Greciei”-Aristidis Soiledis

FCSB își rezolvă astfel problema fundașului stânga, post pe care îi mai avea Marko Momcilovic (32 de ani) și pe Alexandru Stan (30), ambii accidentați, și pe nou veniții Sorin Șerban (18 ani, de la Minaur Baia Mare) și Ionuț Panțîru (23 de ani, de la Poli Iași).