Juventus a anunţat că, începând de marţi sau miercuri, jucătorii se pot antrena individual la centrul de pregătire al clubului, informează gazzetta.it.
Fotbaliştii se vor pregăti individual în prezenţa unui medic şi a doi membri ai staff-ului tehnic. Primii care vor merge la JTC vor fi jucătorii italieni.

Campioana Italiei a chemat la Torino fotbaliştii străini care au părăsit ţara din cauza pandemiei de coronavirus.

Şi starul Cristiano Ronaldo, care a petrecut perioada de izolare în Insula Madeira, unde s-a născut, este aşteptat să revină în cel mai scurt timp în Italia.

Guvernul italian a decis că fotbaliştii se pot antrena individual începând de luni, când populaţia iese din izolare după mai mult de o lună şi jumătate.

Duminică, guvernul italian a dat undă verde antrenamentelor individuale pentru practicanţii sporturilor de echipă, activitate interzisă până acum din cauza pandemiei de coronavirus.

Sportivii din cadrul disciplinelor individuale primiseră permisiunea să se antreneze individual de luni, cu respectarea măsurilor sanitare împotriva răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

Mulţi fotbalişti şi antrenori, între care Simone Inzaghi şi Paulo Fonseca, tehnicienii echipelor Lazio, respectiv AS Roma, au criticat vehement diferenţa de tratament faţă de sportivii disciplinelor individuale, cerând ca jucătorii să poată reveni la antrenamente în centre sportive, respectând toate măsurile de distanţare pentru a evita răspândirea Covid-19, informează News.ro.

sursa:hotnews.ro