Industria videochatului a luat o mare amploare la noi în țară. Tot mai multe tinere sunt tentate de câștigurile mari într-un timp relativ scurt, dar nu iau în calcul anumite ”riscuri” la care se expun. Un accident de muncă terifiant care s-a petrecut la un studio de videochat din România s-a lăsat cu o intervenție de urgență, la camera de gardă. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate națională, imaginile șocante. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! 

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, o tânără care „presta” în fața camerei de filmat s-a confruntat cu o situație de-a dreptul uluitoare. Jucăria sexuală cu care oferea senzații tari amatorilor de asemenea atracții i-a rămas blocată în anus. Așa că tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde a fost nevoie de o desfășurare mare de forțe pentru extragerea corpului străin. Mai multe asistente și medici au intervenit, ”în forță”, la camera de gardă.

Așa cum reiese și din imaginile șocante, pe care site-ul nr.1 din România le prezintă în premieră națională, după ce a încercat să recupereze obiectul respectiv cu ajutorul ustensilelor din dotare, unul dintre salvatori a recurs la extragerea manuală, care inițial nu a avut rezultatul dorit.

CITESTE MAI MULT SI VEZI VIDEO AICI!