O tânără din judeţul Vâlcea s-a sinucis săptămâna trecută, după ce şi-a dat demisia de la banca la care a lucrat timp de un an. Un apropiat al tinerei a declarat că motivul gestului său a fost comportamentul de tiran al şefului său care ar fi „măcelărit-o psihic”.

Tânăra de 24 de ani a fost absolventă de ASE şi s-a angajat în domeniul bancar. După un an în care ar fi fost terorizată de şeful său, tânăra şi-a dat demisia, dar depresia a învăluit-o. Tânăra a fost găsită spânzurată, chiar în ziua în care a participat la un grătar alături de familie.

„Vă aduc la cunoştinţă ceea ce mi-a povestit mie Catrina Diana acum două săptămâni: faptul că şi-a dat recent demisia de la *** (numele băncii) din cauză că şeful ei a măcelarit-o psihic până la depresie, zilnic, timp de un an de zile!”

Apropiata tinerei a dezvăluit şi motivul pentru care Diana a acceptat comportamentul tiranic al şefului său:

„Am întrebat-o de ce nu a plecat de acolo mai demult! Mi-a raspuns că vrut să îndeplinească stagiul de 1 an şi imediat ce a implinit acel termen şi-a dat demisia..mi-a mai povestit că baiatul cu care Diana vorbea de ceva vreme şi erau împreună se săturase să o audă zilnic cum povestea de cele întâmplate la serviciu şi despre felul în care o trata acel individ”, a scris pe Facebook o apropiată a tinerei care s-a sinucis.

Apropiata care a povestit că în ultimul an Diana a suferit o dramă a adăugat că din infirmaţiile pe care le deţine , şeful ar fi împiedicat-o pe tânără să se mute la o altă sucursală a aceleiaşi bănci din Vâlcea, silind-o să semneze un act de încetare pe care amiabilă a relaţiilor de muncă.

sursa: gandul.info