In plina stare de urgenta, in timp ce milioane de romani sunt tinuti in casa de autoritati pentru a nu raspandi coronavirusul, peste 1800 de romani s-au inghesuit astazi pe Aeroportul din Cluj pentru a pleca in Germania. Fra masti, fara distantare sociala.

Aceştia vor ajunge în cursul zilei de astăzi în Germania la munci agricole cu mai multe zboruri de tip charter, special organizate pentru aceştia.

Este vorba de aproximativ 13 curse. Avioanele au fost programate să plece între orele 13 şi 21.

Potrivit unui martor, regulile de distanţare socială nu sunt respectate, iar oamenii stau „la grămadă” în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca.

O parte dintre aceştia au venit chiar din judeţul Suceava, unde se află cel mai mare focar de coronavirus din România.

Organizarea aparține firmelor private care s-au ocupat și de contractele lor de muncă.Am trimis acolo jandarmi pentru a asigura ordinea publică. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj va face verificarea respectării măsurilor care trebuiau luate de organizatori„, a declarat pentru cluju.ro, prefectul Mircea Abrudean.

”Izolare sau bataie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgenta!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva! De ce mai tinem oamenii in izolare si cerem distantare sociala daca avem astfel de actiuni???? Suntem nebuni chiar toti in tara asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni in Aeroportul Cluj! Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam Agricultura romaneasca. Aici, producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania.”, a scris si europarlamentarul Rares Bogdan.

Izolare sau bataie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgenta!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva! De ce mai tinem…

Publicată de Rares Bogdan pe Joi, 9 aprilie 2020

1 COMENTARIU

  1. Să vă ia dracu de căcați împuțiți!
    Duceți-vă, dar să nu vă mai întoarceți niciodată în România!
    Faceți pula mare la străini, susțineți-le economia…!
    Praful să se aleagă de voi, SLUGILOR !

Comments are closed.