Credincioșii din România își doresc un singur lucru în această vreme în care însuși propria viață îți este pusă în pericol. Ca cei sănătoși să poată merge la biserică la 12 noaptea să ia lumină și să cânte împreună Hristos a înviat. Chiar dacă nu se vor putea apropia, îmbrățișa, etc, și vor trebui să meargă cu măști și cu mănuși pentru acest lucru pe care îl fac an de an în cinstea Domnului nostru Iisus Hristos, care a fost răstignit pe cruce acum 2020 de ani.

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni, vine cu o propunere concretă și face un apel la cei care conduc țara și la Raed Arafat.

”Pentru împărțirea Sfintei Lumini avem nevoie de o oră, începând cu 23:30 până la 00:30. Punem două patrule la ușa bisericii, slujba oricum se ține afară, iau oamenii lumină și se întorc acasă. Asta dacă se vrea. Spun acest lucru pentru că și Ministrul de Interne este tot creștin într-o țară creștină și cândva a avut nevoie de votul publicului. Respectă-ți publicul care și-a pus încrederea în tine. Nu fi îndărădnic!

Meniul zilei 10 AprilieCiorba de puiCarnaciori la gratar cu cartofi auriiSalata de varza/Focacia!

Publicată de Restaurant Magic Land pe Joi, 9 aprilie 2020

Din punct de vedere medical am auzit afirmația domnului Arafat. Aș spune și aici un lucru. Când fostul președinte, Băsescu, voia să îl dea jos, cel care l-a apărat pe domnul Raed Arafat a fost poporul care a ieșit și a făcut demonstrație în stradă. Ca un erou național ar trebui să intervină și să spună că nu e atât de periculos virusul cât ambiția, îndrăzneala și orgoliul celor care bat cu pumnul în masă.

Ar putea spune că cei bătrâni, bolnavi ori carantinați nu vin la biserică, dar cei sănătoși pot trage o fugă până la biserică să aducă lumină în casă. Astfel nu va rămâne în istoria celor 2000 de ani că Iisus rămâne din nou părăsit ca la Golgota. Autoritatea este tot pământească. Datorită poporului sunt în în fruntea țării! Nu trebuie să fie îndărătnici. Nu contează ce confesiune ai. Trebuie să fii om. În cea mai mare disciplină și ordine avem nevoie de biserică. Vă luați lumânărica, vă puneți masca, păstrați distanța, ascultați slujba și împărțiți lumina unul de la altul”, a declarat părintele Calistrat Chifan.

Comandă acum meniul zilei cu doar 20 lei! 🍔🍜La alegere, orez cu carne de pui sau purcel și supa de linte sau…

Publicată de YAMMY To GO pe Vineri, 10 aprilie 2020