O pacientă cu COVID-19 din secția ATI povestește experiența prin care a trecut și trage un semnal de alarmă ca oamenii să fie precauți când vine vorba despre noul virus.

Pacientă: „Am fost foarte, foarte rău mi-a fost și în momentul în care am ajuns aici m-am simțit foarte bine. Am simțit că nu mai aveam putere. Eu am simțit că nu mai pot.”

Femeia a fost diagnosticată acum 15 zile. Nu s-a simțit foarte rău de la început, dar în momentul în care starea sănătății s-a înrăutățit, a fost dramatic.

Pacientă: „Eu astăzi am putut să mă duc până la toaletă, să mă întorc înapoi, să mă ridic singură pe marginea patului, evoluția a fost extraordinar de bună. Am venit cu moralul la pământ, iar acești oameni au fost toată noaptea alături de mine întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul ca să-mi fie bine și să reușim împreună să învingem această boală care este foarte grea.”

De pe patul de spital, pacienta trage un semnal de alarmă și roagă oamenii să aibă grijă.

 „Aș dori ca oamenii să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune, pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum se manifestă la mine”,a declarat aceasta.

sursa:digi24.ro