Un roman in varsta de 47 de ani, stabilit de ceva vreme in Paris, si-a pierdut viata pe 10 aprilie, intr-un spital din capitala Frantei, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.

In urma cu doar o luna de zile, Marian Giurea postase pe Facebook un mesaj ironic la adresa autoritatilor, care au decis sa declare stare de urgenta:

“Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este : a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona ? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup. Mai oameni buni, nu mai suport sa vad atata prostie. Tiganii se roaga sa traiasca domnul, toti conducatorii inchid vamile (…) Am facut si noi o scoala sa deducem singuri ce e bun pentru noi, dar preferam sa fim mintiti”.

Anuntul a fost facut de jurnalistul Lucian Mindruta, care a publicat si un articol din presa locala din Gorj (citeste aici)

”Marian a primit raspunsul. Marian a murit ieri. De coronavirus. Morala? Sa nu ne jucam cu soarta. Ca ne da cateodata raspunsuri cumplite la intrebarile noastre!”, scrie jurnalistul Lucian Mindruta.

Un roman din Paris pe nume Marian scria pe 17 martie acest text:“Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la…

Publicată de Lucian Mindruta pe Sâmbătă, 11 aprilie 2020