O fotografie cu o bătrână îngenunchiază în mijlocul câmpului la auzul clopotelor și începe să se roage a devenit virală pe internet. 

La Rebrișoara, în județul Bistrița-Năsăud, timpul se oprește parc în loc. Zi de zi, la ora 12:00, atunci când bat clopotele la biserică. Oamenii se opresc, se închină și se roagă lui Dumnezeu, anunta dcnews.ro.

O fotografie emoționantă cu o femeie în vârstă, care lasă treaba deoparte și îngenunchiază în mijlocul câmplului și se roagă la auzul clopotelor, devine virală pe rețelele de socializare. 

”Pentru oamenii ca ea mai ține Dumnezeu Pamantul!”, a comentat cineva la postarea tânărului care a fotografiat-o pe femeie. 

”Doamne ajută să trecem cu bine! La auzul clopotelor care îndeamnă la rugăciune în fiecare zi la ora 12. Referitor la postare. Femeia vrea să rămână anonimă. Nu are nevoie de nimic material, doar sănătate și să ne ferească Dumnezeu de această boală. Va rog să respectați hotărârea ei cei ce-ați distribuit în numele meu”, a precizat Marian Ros pe pagina sa de Facebook. 

Doamne ajuta sa trecem cu bine!🙏 La auzul clopotelor care îndeamnă la rugăciune în fiecare zi la ora 12.Referitor la…

Publicată de Marian Ros pe Sâmbătă, 11 aprilie 2020