Potrivit unor surse din apropierea anchetei, finalul tragic a venit după ce agresorul ar fi dat să înfigă o foarfecă într-un polițist, episod succedat de o urmărire ca în filme, cu lifturile. Detaliile sunt bulversante.

La întreaga „operațiune”, derulată la hotelul Monte Carlo din Capitală, au participat patru polițiști, potrivit unor surse din Poliție. Agenții au ajuns la fața locului după ce au fost alertați, prin 112, că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

Obiectele ascuțite erau, potrivit surselor citate, o foarfecă și o sulă (unealtă de găurit, formată dintr-un ac lung și gros, fixat într-un mâner). Când polițiștii au ajuns la fața locului, tânărul se afla într-unul din lifturi. „Înarmat cu o foarfecă și o sulă, a lovit agenții”, ne-au relatat sursele noastre.

„Atacatorul, în chiloți și înarmat cu sula, s-a repezit la ei”

Polițiștii au intrat după suspect în lift, moment în care, la înghesuială, individul a dat să înfigă foarfeca într-unul dintre agenți. Chiar atunci, foarfeca i-a scăpat din mână agresorului. Deși rănit, polițistul a reușit să împingă foarfeca din lift, cu piciorul, afară. Momentele de derută au fost suficiente pentru tânăr să îi împingă pe polițiști și să fugă singur, cu liftul.

CITESTE MAI MULTE AICI!!!!