O diversiune scandaloasă a fost promovată duminică de Antena 3, atât pe micul ecran, cât și pe site-ul televiziunii. Imagini din 2016 (video + foto), cu sute de români care mergeau în coloană la cules de ceapă, au fost prezentate ca fiind de azi-dimineață, scrie jurnalistul Grigore Cartianu pe ziaristii.com.

Televiziunea familiei lui Dan Voiculescu dă de înțeles că sunt românii plecați joi de pe aeroportul din Cluj-Napoca. MINCIUNĂ!

Mai mult, Antena 3 îi înfierează pe nemți, care i-ar tratează pe români ca pe sclavi, fără a se gândi la sănătatea lor. MINCIUNĂ!

„Informația” a fost difuzată pe micul ecran, în jurnalele de știri ale Antenei 3, apoi a fost rostogolită și pe site-ul antena3.ro, unde a zăbovit multe ore.

A fost publicată la 9.52, iar după aproape 8 ore și jumătate, la 17.30 (când a fost publicat acest articol), știrea mincinoasă era tot acolo. Doar filmul video nu mai putea fi vizionat, pentru că autorul lui îl ștersese între timp de pe Facebook (unde îl postase în 2016), ca să nu mai fi folosit diversionist-propagandistic.

Filmul 68 de secunde, rostogolit de Antena 3 și de multe site-uri, arată oameni veseli, glumeți, optimiști, nicidecum niște „sclavi”, așa cum îi prezintă propaganda naționalist-diversionistă a Ciumei Roșii.

VIDEO: Imaginile filmate în 2016, preluate tendențios de un site:

Români mânați ca vitele pe câmpurile Germaniei la cules de ceapă verde

Mii de oameni aşteaptă într-un şir imens înghesuiţi unii în alţii să le vină rândul să intre pe parcelele de ceapă verde.Imaginile sunt surprinse lângă o localitate din Germania. Sunt sute de români care aşteapă să intre pe parcele la cules de ceapă verde. Nici vorbă de distanţare socială.

Publicată de Starea Natiunii pe Duminică, 12 aprilie 2020

Vasile Țiplea: „Eu am filmat, dar imaginile sunt din 2016!”

Vasile Țiplea, profesor de geografie și șef de magazin la Ieud, județul Maramureș, a văzut imaginile și a rămas uluit: era filmulețul său, făcut în 2016, în zona Mannheim – Ludwigshafen (Germania)! A fost sunat și de alți oameni din zonă, care s-au recunoscut în film, dar care acum sunt acasă, în Maramureș, nu în Germania!

CITESTE TOT ARTICOLUL AICI!!!