Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă! După ce Andreea Bălan a susținut că pe lângă faptul că acesta nu se implică suficient în creșterea fetițelor lor, o tratează cu lipsă de respect și o jignește, actorul a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul acid, potrivit SPYNEWS.

La scurt timp după ce artista a mărturisit că fostul ei partener, George Burcea, i-a adresat cuvinte urâte în mediul privat și în mediul online și că despărțirea dintre ei nu a avut loc pe o cale amiabilă, pe conturile de pe social media ale actorului a apărut un mesaj lung și… cu de toate.

„Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă”, așa a început George Burcea controversatul mesaj.

„Trăim într-o lume în care senzationalul, irefutabilul si exclusivul au întâietate, iar cultura, arta si mai ales omenia, sunt impinse usor, dar sigur, in mocirlă. O lume în care indiferent de ce decizie ei intr-un punct al vietii, cei din jur te vor critica. O lume în care daca esti persoană publică trebuie să primesti cu brațele deschise înjurături, critici și mai ales sfaturi de care nu ai nevoie”, a scris George Burcea, făcând referire la cum arată viața sa, de când el și Andreea Bălan s-au despărțit. 

George Burcea a continuat spunând că „o lume în care respectul față de cel de lângă noi a disparut în aceeași mocirlă, iar respectul pentru artiști s-a transformat într-un tras continuu de șireturi, într-o defăimare din partea presei și într-o batjocoră din partea oamenilor care conduc cultura. O lume în care daca iesi să te aperi, esti umilit, iar dacă nu ieși, esti laș”, acuzând astfel mass-media de defăimare, în cazul vedetelor.

Fostul partener al Andreei Bălan a continuat apoi spunând că, această lume îți frânge aripile atunci când „începe să-ți crească penele”. 

Nu în ultimul rând, George Burcea a atras atenția că „suntem nemulțumiți când ni se cere să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile, dar ne simtim constrânsi și umiliți când ar trebui să stăm în casă pentru a ne proteja sănătatea”.

Apoi, actorul a adăugat o serie de comparații de tipul „strigăm “proștii”, dar noi avem doar 4 clase. (…) Strigăm “drogații”, dar noi luam medicamente pe sub mână. Strigãm “fricosii”, dar noua ne este teamã de un nou început”.