Un polițist a fost înjunghiat, iar un tânăr în chiloți a fost împușcat, în această dimineață, în urma unui scandal cu focuri de armă într-un hotel din zona Pajura din București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite. Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliția. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Tânărul împușcat de polițiști a murit la spital, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața. Înainte de a fi împușcat, bărbatul a înjunghiat un polițist și ar fi vrut să ucidă un paznic.