Vineri ,31 iulie s-a desfasurat  la  Roman  Festivalul International de muzica usoara pentru copii si adolescenti “Lucky Kids”.    

      Copiii  talentati  de la ACADEMIA DE ARTE MODUS VIVENDI – SUCEAVA  nu au avut  timp liber in aceasta perioada,ei pregatindu-se intens  pentru acest concurs.

     Juriul a fost alcatuit  din artisti consacrati  precum  NICOLAE CARAGIA, LIVIU MANOLACHE, STELA ENACHE SI VIOREL GAVRILA.

    Cu multe emotii dar si cu nerabdare,avand in vedere faptul ca nu mai urcat pe scena de ceva timp, micutele vedete s-au descurcat  de minune  in  fata juriului si al publicului. Copiii au fost încântați că au avut posibilitatea să participe la concurs și să arate cât sunt de talentați.

    La categoria 8 ani,TIANA-MARIA PINZAR a castigat  TROFEUL ,  impresionand  juriul  cu farmecul  si talentul ei.

    Tiana  a inceput sa cocheteze cu muzica la varsta de 4 ani, in prezent fiind pregatita de profesorul Ana-Maria Bucsa. Pentru cei care o cunosc,succesul Tianei nu este o surpriza,  ea  dovedind din nou ca talentul si perseverenta  o definesc și că munca aduce mereu rezultate.

   La categoria 6 ani, micuta  MAIA-IOANA  MITOSERIU a urcat pentru prima data pe scena si a  obtinut  LOCUL I.

  La categoria 8 ani,au mai participat ILINCA LAZAR  si SOFIA HOROPCIUC, ele obtinand  LOCUL I.

  Ana Maria Bucșă, cea care îi pregătește muzical pe copii, și-a amintit că a caștigat și ea premii pe scena acestui festival. “M-au amintit și pe mine că am câștigat acum câțiva ani trofeul festivalului, iar acum au câștigat premii copiii mei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here