Un tânăr de 27 de ani a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs, în noaptea de marţi spre miercuri, pe drumul naţional DN 29, pe raza localităţii Răchiţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, tănârul conducea un autoturism dinspre Botoşani spre Săveni, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerei de pe scaunul din dreapta”, a precizat Delia Nenişcu.

Atât şoferul, cât şi fata de 20 de ani au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”. Ulterior, din cauza stării grave în care se afla, tânărul a fost transferat la o clinică din Iaşi.

Poliţiştii precizează că şoferul nu a putut fi testat alcoolscopic, însă i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Există indicii că acesta ar fi consumat alcool, el prezentând şi o halenă alcoolică.

sursa:agerpres.ro