Compania botosaneana Prodalcom Vorona face fata cu greu comenzilor de alcool sanitar si pentru a evita specula, conducerea unitatii a decis sa vanda alcool sanitar doar spitalelor la un pret mult mai mic decat pretul pietei.

In plus, PRODALCOM Vorona a donat o suma importanta de bani Asociatiei ”Salveaza o inima” pentru achizitionarea aparatului de testare COVID-19. Si pentru ca multi care-l cunosc pe Cornel Sfaiter stiu ca nu-si lasa semenii fara ajutor, PRODALCOM a donat zilele trecute un camion plin cu spirt medicinal catre Crucea Rosie Suceava.

”Eu v-am avertizat că în aceste vremuri BINELE NU SE FACE ÎN LINIȘTE… Și am perfectă dreptate. Inspirat de către oameni ca Armenean, Ursu, Plăcintă, astăzi Ionuț de la Imperial Slots din Fălticeni, ne-a donat 10.000 EURO, iar Voronskaya ne-a livrat un CAMION DE ALCOOL SANITAR. Nu mie, ci Crucii Roșii (ca să vă liniștiți). Oameni generoși, a căror bunătate a fost zgândărită de omenia altora. Ei nu ar fi donat dacă nu i-ar fi văzut pe alții că fac astfel de gesturi și dacă nu m-ar fi observat pe mine că mă zbat ca un nebun, cât e ziua de lungă, ca să strângem bani pt. Suceava! Haideți pe front! Nu v-ați plictisit pe Netflix? www.1cm.ro, a scris Stefan Mandachi pe Facebook.