Fetele din Botosani au avut prilejul de a fi invitate de maestrul Nicolae Botgros la concertul aniversar organizat cu prelejul implinirii a 50 de ani de la infiintarea Orchestrei Nationale ”Lautarii” din Chisinau.

Spectacolul a avut loc la Sala Palatului National ”Nicolae Sulac” si a avut invitati de seama atat din Romania, cat si din Republica Moldova, printre care Niculina Stoican, Petrica Mițu Stoian, Cornelia si Lupu Rednic, Gabriel Dumitru, Fetele din Botosani, Alexandru Bradatan, Andreea Haisan, Oana Tomoiaga, Paul Ananie, Constantin Enceanu, Viorica Macovei, Ion Paladi, Ioana Capraru, Lilia Rosca, Cristian Pomohaci, Alex Calancea Band si multi altii.

”Am fost extrem de onorate de invitația maestrului Nicolae Botgros de a cânta alături de Orchestra ,,Lăutarii” din Chișinău la aniversarea celor 50 de ani de la înființare, într-unul dintre cele mai mari și importante spectacole organizate în arealul românesc. Nivelul la care sunt organizate spectacolele la Chișinău ne copleșește, decorul e grandios, sunetul mereu e foarte bun, luminile sunt fascinante, tot stuff-ul din spatele scenei e profesionist. Avem multe de învățat despre organizarea evenimentelor. Am revenit pe scena Palatului Național ,,Nicolae Sulac” și am avut parte de aceeași primire extrem de călduroasă din partea publicului basarabean. Le mulțumim mult pentru energia și apaluzele cu care ne întâmpină de fiecare dată! Noi suntem recunoscătoare Bunului Dumnezeu că rânduiește să avem parte de astfel de experiențe, să rămânem cu amintiri frumoase și să împărțim scena cu cele mai mari nume ale muzicii populare românești! Încercăm prin fiecare apariție să-i facem mândri pe botoșănenii noștri dragi!”, au declarat Fetele din Botosani pentru 24botosani.ro.

50 de ani, de la înfințarea Orchestrei "Lăutarii"Concert de înaltă ținută!

Publicată de Ion Paladi pe Miercuri, 4 martie 2020