Primarul comunei Cristesti, Lucian Borfotina, cel care si-a anuntat candidatura la Primaria municipiuluio Botosani din acest an lansat un mesaj pe Facebook in care acuza conducerea Spitalului Judetean Botosani pentru modul in care a gestionat situatia coronavirusului.

Judetul Botosani are pana in prezent 393 de cazuri, din care 180 sunt cadre medicale. Borfotina spune ca in loc sa aiba grija ca virusul sa nu se raspandeasca in spital si in randul cadrelor medicale, managerul Spitalului de Urgenta Mavromati, Livia Mihalache, voia sa mute maternitatea la Dorohoi.

”𝗡𝗨 𝗩𝗥𝗘𝗠 𝗖𝗔 𝗕𝗢𝗧𝗢𝗦𝗔𝗡𝗜 𝗦𝗔 𝗙𝗜𝗘 𝗦𝗨𝗖𝗘𝗔𝗩𝗔 𝟮

Situatia de la Botosani devine ingrijoratoare, chiar alarmanta, tinand cont ca din 393 de botosaneni infectati, 180 sunt cadre medicale. Aproape jumatate sunt medici si cineva trebuie sa raspunda pentru asta.

Spitalul Mavromati 𝗘𝗦𝗧𝗘 𝗗𝗘𝗣𝗔𝗦𝗜𝗧 de situatie, iar managerul avea grija sa mute bebelusii la Dorohoi cu orice pret, in loc sa se gandeasca la solutii pentru a nu se mai infecta pacienti si cadre medicale in spitale. Avem mare nevoie de medici. Foarte multi botosaneni s-au infectat in spital, dupa ce au ajuns acolo cu alte boli.

Impunerea membrilor de partid in sistemul medical isi arata rezultatele in aceste momente. Poate Ministrul Sanatatii isi arunca ochii si spre situatia de la Botosani.

Sunt putin peste 1400 de cadre medicale infectate in Romania si 180 sunt doar din Botosani.”, a spus Lucian Borfotina.

Ministrul Sanatatii a anuntat astazi ca peste cateva zile va veni la Botosani pentru a vedea cu ochii lui situatia de aici.

𝗡𝗨 𝗩𝗥𝗘𝗠 𝗖𝗔 𝗕𝗢𝗧𝗢𝗦𝗔𝗡𝗜 𝗦𝗔 𝗙𝗜𝗘 𝗦𝗨𝗖𝗘𝗔𝗩𝗔 𝟮Situatia de la Botosani devine ingrijoratoare, chiar alarmanta, tinand cont ca din…

Publicată de Lucian Borfotină pe Joi, 23 aprilie 2020