Un botosanean proaspăt revenim în tara din Franta și băgat în carantină la Agafton, a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu mâncarea primita, dar cu condițiile de cazare.

Acesta a mai spus ca i s-a interzis sa primeasca mâncare de acasă zilnic, ci doar odată pe săptămână, însă nu are unde tine mâncarea pentru o săptămână.

„Nu vrem sa stam pe banii vostri cum credeti voi!nu avem nevoie de pomana!vrem doar sa fim fiecare la casa noastra!Ne cricticati degeaba pentru ca presa minte ca am fost mutati de la Agafton,si mai mult Hotararea nr.9/05.04.2020 data si semnata de PREFECTUL de Botosani Dan Nechifor ne interzice dreptul de a primi pachet de acasa decat o singura data pe saptamana,deoarece trebuie sa mancam de la firma de catering a d-lui Turcanu,precum si incompetenta de administrare a DJTS-ului si a DSP-ului.Sincer dupa cum spune si Imnul:”Murim mai bine in lupta/Cu glorie deplina/Decat sa fim sclavi iarasi/In vechiul nost’ pamant”.
Dar daca tot primim odata pe saptamana pachetul,vreau sa ii intreb pe directorii de la institutiile sus mentionate,unde ne tinem alimentele la rece?”, a scris Petrica Vitelaru pe Facebook!