Cel de-al doilea subprefect al judeţului Botoşani a fost învestit în funcţie în cadrul unei ceremonii care a avut loc, sâmbătă, la Instituţia Prefectului.

Laura Cronţ, care va ocupa temporar funcţia de subprefect, a depus jurământul de credinţă în prezenţa secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Gheorghe Sorescu, a prefectului Dan Nechifor, a celuilalt subprefect, Rodica Zelinca, dar şi a unor şefi de instituţii din subordinea MAI.

„Sunt onorata şi emoţionată. Mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au încurajat să ocup aceasta funcţie. Este o provocare şi o responsabilitate această numire. De aceea, îmi doresc să duc cu succes la bun sfârşit misiunea pe care am primit-o pentru binele locuitorilor judeţului Botoşani’, a declarat noul subprefect.

Laura Cronţ, în vârstă de 47 de ani, a ocupat funcţia de consilier juridic la Serviciul Fiscal Municipal Dorohoi din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Botoşani.

„Apreciez că lucrurile au mers bine la nivelul Instituţiei Prefectului, iar o dată cu numirea doamnei Laura Cronţ se întregeşte echipa care s-a aflat în faţa unor provocări şi aici ma refer la contextul epidemiologic. Provocările vor veni în continuare şi Instituţia Prefectului este chemată să se implice în cel mai direct mod”, a afirmat secretarul de stat Gheorghe Sorescu.

Al doilea subprefect al judeţului a fost numit în baza unei hotărâri adoptate joi de Guvern.

sursa:agerpres.ro