Accident rutier petrecut în seara zilei de luni, 27 ianuarie 2020, în jurul orei 20:50, pe DN 29B, la intrarea în municipiul Dorohoi, anunta DorohoiNews.ro.

Din primele cercetări se pare că un șoferul uni autoturism Volkswagen se deplasa către municipiul Dorohoi, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile. Autoturismul a lovit doi copaci care s-au rupt, iar unul dintre aceștia a căzut pe carosabil. În mașină se aflau două persoane.

În urma impactului, a rezultat o victimă rănită ușor, respectiv pasagerul din dreapta. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au dirijat traficul, o ambulanță din cadrul SJA care a preluat victima și un echipaj de pompieri care au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu și au scos copacul în afara carosabilului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au continuat cercetările și măsurătorile la locul accidentului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.